29 nov 2005, 20:59

две сълзи 

  Poesía
815 0 5

Как да забравя,щом във всеки друг виждам теб

?

Как да не ме боли,щом сърцето ти за мен е лед

?

За теб е лесно,нали

?

Ще ме замениш със друга,може би...

Сега безчувствен си,

не виждаш сълзите ми.

Но аз знам,че ще дойде ден,

в който ще си спомниш за нашите мечти,ще си спомниш мен-

ГРЕШНИЦАТА...

Тогава две сълзи ще изгорят очите ти,

две сълзи-това сме аз и ти.

Сълзи отронени във мрака,

погубени от тишината,

замръзнали от самотата.

Не ме търси тогава,не събуждай моите надежди...

Остави отдавна забравените ми копнежи...

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??