30 ago 2015, 8:45  

Две в Едно 

  Poesía
419 0 9


Съприкосновение


събра се в шепите ми тишина

докосна я с горещите си устни

кажи ми знаеш ли какво ѝ обеща

когато тя не пожела да те напусне

избра си огънят за страстите камина

запали я играейки си със дървата

водата в тях като змия изсъска и замина

да напои със силата си някъде земята

а въздухът се стопли и погали

на думите настръхналата кожа

заспахме както спят прегърнати децата

благодаря ти за живота Боже


Китарен звън

 

по струните на вечната китара 

разхождат се емоции и с пръсти 

докосват шляещите се по тротоара 

и нещо в мислите им сякаш търси 

отлитащият миг в пристигащият свят 

копнеещ свободата да гостува и отмине 

откъснал себе си за мъничко от своя град 

създавай и събирай спомени незабравими


© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??