1 nov 2015, 7:57

Двигател 

  Poesía » Otra
450 0 1

 

Счупен съм, не ме поправяй,
случен сън не разпилявай!
Случил съм на път разравян
от чужди колела и нрави.

 

Скучен не е, нито изоставен,
отучен съм да го забравям.
Бързо тръгнах, а се бавя,
затънах, но не ще остана...

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Магистрала, значи...Не обичам да бързам... Поздрави, Валери.
Propuestas
: ??:??