Nov 1, 2015, 7:57 AM

Двигател 

  Poetry » Other
423 0 1

 

Счупен съм, не ме поправяй,
случен сън не разпилявай!
Случил съм на път разравян
от чужди колела и нрави.

 

Скучен не е, нито изоставен,
отучен съм да го забравям.
Бързо тръгнах, а се бавя,
затънах, но не ще остана...

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Магистрала, значи...Не обичам да бързам... Поздрави, Валери.
Random works
: ??:??