26 mar 2013, 20:17

Дворец от пясък 

  Poesía » De amor
577 0 1

Вълните ме рисуват с бяла пяна,

прегръщат ме, потапят в тишина...

 

Завинаги с теб исках да остана

на този бряг, окъпан в светлина!

 

Дворец от пясък построихме двама с теб –

бе толкова красив и романтичен!

 

Но днес едничък храм за грешния поет

морето е... че още те обичам!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??