Вълните ме рисуват с бяла пяна,
прегръщат ме, потапят в тишина...
Завинаги с теб исках да остана
на този бряг, окъпан в светлина!
Дворец от пясък построихме двама с теб –
бе толкова красив и романтичен!
Но днес едничък храм за грешния поет
морето е... че още те обичам!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены