11 jun 2017, 20:09

Дяволска изгора 

  Poesía » Verso libre
336 0 0

 

Идва усмихната

– беззъба...

приближава се...

– усещам я!

Копнее!!

Тя да ме прегърне...

иска ме...

Иска ме при Нея.

 

Обича ме!

Търси ме!

 

Да се гърчим заедно

в... червеите...

 

Иска ме,

усещам похотта ѝ

във врата си...

 

перверзното е,

че и аз я искам...

 

Нека с порочните си крака

на дявола жената

ме стисне!

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??