15 mar 2017, 22:39

Дяволска пеперуда 

  Poesía » De amor, Filosófica, Verso libre, Otra
983 0 2

Според Уикипедия

дяволската пеперуда е

разпространена в цял свят

среща се дори в България

зимата нощува

под корите на дърветата -

понякога е напаст

(само ако е повече от една)

Рано напролет

излита бързо

(без предупреждение)

 

Тази зима няма да дойде

защото на Антарктида

няма дървета

© Драгомир Лаброев Todos los derechos reservados

15.3.2017 

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??