15.03.2017 г., 22:39 ч.

Дяволска пеперуда 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих, Друга
979 0 2

Според Уикипедия

дяволската пеперуда е

разпространена в цял свят

среща се дори в България

зимата нощува

под корите на дърветата -

понякога е напаст

(само ако е повече от една)

Рано напролет

излита бързо

(без предупреждение)

 

Тази зима няма да дойде

защото на Антарктида

няма дървета

© Драгомир Лаброев Всички права запазени

15.3.2017 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??