10 feb 2011, 10:59

Дяволско огледало 

  Poesía » Otra
687 0 0

    Дяволското огледало 

      е строшено

  и малки стъкълца

      са в очите ти.

От него виждаш ме -

   изкривено,

 не виждаш болката,

  сълзите ми.

И като Кай и

               Герда

все се търсим,

а ти си в плен

на хиляди кралици.

Забравили за

споделеното,

а може би

и за мечтите си.

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??