8 may 2006, 7:08

Дъга и в моята душа ще заблести 

  Poesía
646 0 0
Ти знаеш ли, че днес навън валя?
Навярно знаеш.
А знаеш ли, че днес валя и в моята душа?
Дори не предполагаш.
И някак беше мрачно днес,
но не навън, а в моята душа.
Навън времето бе приятно,
даже появи се красива дъга.
Но в душата ми дъгата липсва,
няма я и продължава да вали.
А може би, ако дадеш ми лъч надежда,
че някога ще се завърнеш ти,
може би тогава,
тогава дъга и в моята душа ще заблести.

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??