19 oct 2010, 11:44

Дъжд 

  Poesía » De amor
453 0 4

Казват, че дъждът скрива сълзите,

добре прикрива болката в очите.

А измива ли тъгата от лицето

и лекува ли самотата на сърцето?

Ще изтрие ли спомените за теб сега

и ще запълни ли празнотата в моята душа?

С последната капка дъждовна ще спре ли тъгата,

слънцето щастие ще ми донесе ли с дъгата?

Или все така ще продължи да вали

и сърцето ми да шепти колко го боли... 

© Теодора Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??