Казват, че дъждът скрива сълзите,
добре прикрива болката в очите.
А измива ли тъгата от лицето
и лекува ли самотата на сърцето?
Ще изтрие ли спомените за теб сега
и ще запълни ли празнотата в моята душа?
С последната капка дъждовна ще спре ли тъгата,
слънцето щастие ще ми донесе ли с дъгата?
Или все така ще продължи да вали
и сърцето ми да шепти колко го боли...
© Теодора Кръстева All rights reserved.