Тихо падат пак листата
и дъждът не спира, вали
над белите брези.
Само вятърът полъхва
и навява спомени.
Спомени далечни за
отминалите дни,
когато с тебе бяхме
двама и обичаше ме ти.
Само споменът остана
в моето сърце и дъжда,
цяла нощ вали, щом
до мен не си...
© Минчето Todos los derechos reservados
Привет!