29 mar 2007, 0:50

Дъжд 

  Poesía
600 0 1
Предвкусили признание за дъжд, затръшваме вратите и прозорците, от странен страх, на всички ни присъщ - да не би навън да ни завари мокрото...

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??