Цяла вечер да вали,
Да вали, за да разкаже,
защо сега сме тъй сами
или гордостта ни да накаже.
Нека да вали
Нека бъде тишина
Имахме едни мечти,
А сега се молим за една.
Вали и ще вали,
Още дълго дълго време,
Без да знам къде си ти
Къде и мислиш ли за мене.
© Никола Станиславов Todos los derechos reservados