13.02.2021 г., 23:05 ч.

Дъжд 

  Поезия » Любовна, Оди и поеми
300 0 0

Цяла вечер да вали,

Да вали, за да разкаже,

защо сега сме тъй сами

или гордостта ни да накаже.

 

Нека да вали

Нека бъде тишина

Имахме едни мечти,

А сега се молим за една.

 

Вали и ще вали,

Още дълго дълго време,

Без да знам къде си ти

Къде и мислиш ли за мене.

© Никола Станиславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??