Във моите очи ще завали,
когато в твоите разцъфне сутринта.
Дали дъждът ухае на сълзи,
или на капки утринна роса?
А ти тръгни към свойта синева,
прегърнал смело утринта зелена.
Така забързан, даже не разбра -
във миглите росата е солена.
© Зорница Петровска Todos los derechos reservados