23.08.2009 г., 18:25 ч.

Дъжд 

  Поезия » Любовна
803 0 4

Във моите очи ще завали,

когато в твоите разцъфне сутринта.

Дали дъждът ухае на сълзи,

или на капки утринна роса?

 

А ти тръгни към свойта синева,

прегърнал смело утринта зелена.

Така забързан, даже не разбра -

във миглите росата е солена.

© Зорница Петровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??