2 ago 2011, 20:47

Дъжд от спомени 

  Poesía » Versos blancos
514 0 0

Дъжд от неизречени желания.

Вали дълбоко в мен.

Не може да измие болките.

Пресъхвам от водата.

Текат сълзите - малки капки.

Самотен дъжд. Пристига без покана.

Не чака да го викам.

Студена хлад - дъждовната прегръдка.

Превръщам се в следа от спомени.

Размиват се в плачещите улици.

Пречиства ме дъждът.

Оставам само аз и болката.

Душата - преродена е.

Готова е да търси обич.

Ще намери ли?...


 

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??