7 ene 2014, 22:37

Дъжд от сълзи 

  Poesía » Filosófica
503 0 0

          Дъжд от сълзи

   

   Дъжд от сълзи по мен вали,

   кой ли ще ги пресуши?!...

   миг на несподеленост,

   момент на честност,

   откъснат миг щастие търся Аз,

    ...  защо да се лутам?!

   защо да те търся толкова далечен,

   с псевдомъдростта си безутешен,

   радост на килограм не ми подарявай,

   добрини, ако не си искрен,

   не ми пожелавай!   

 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??