7 янв. 2014 г., 22:37

Дъжд от сълзи 

  Поэзия » Философская
562 0 0

          Дъжд от сълзи

   

   Дъжд от сълзи по мен вали,

   кой ли ще ги пресуши?!...

   миг на несподеленост,

   момент на честност,

   откъснат миг щастие търся Аз,

    ...  защо да се лутам?!

   защо да те търся толкова далечен,

   с псевдомъдростта си безутешен,

   радост на килограм не ми подарявай,

   добрини, ако не си искрен,

   не ми пожелавай!   

 

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??