Дъжд вали, вали дъжд, вали,
дъжд вали, а в душата ми ръми.
Някак си щастлив съм, разбери!
Капките се стичат по лицето,
и покриват бистрите сълзи.
Но не унивайте, приятели добри,
тез сълзи са истински щастливи.
Някак си щастив съм, разбери!
И стоя си аз в пороя и не мисля
нищо, че душата ми пламти.
Но не унивайте, приятели добри,
този пламък от любов гори.
В душата ми ръми, дъжд вали,
вали, вали дъжд, дъжд вали.
© Никсте Todos los derechos reservados