27 февр. 2013 г., 08:27

Дъжд вали 

  Поэзия » Любовная
451 0 2

Дъжд вали, вали дъжд, вали,
дъжд вали, а в душата ми ръми.

Някак си щастлив съм, разбери!

Капките се стичат по лицето,
и покриват бистрите сълзи.
Но не унивайте, приятели добри,
тез сълзи са истински щастливи.

Някак си щастив съм, разбери!

И стоя си аз в пороя и не мисля
нищо, че душата ми пламти.
Но не унивайте, приятели добри,
този пламък от любов гори.

В душата ми ръми, дъжд вали,
вали, вали дъжд, дъжд вали.

© Никсте Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря за подкрепата. Това ми е първото стихотворение
  • Един човек да пише,че е щастлив!Харесва ми позитивното в стиховете ти!
Предложения
: ??:??