7 abr 2010, 20:50

Дъждовна магия 

  Poesía
667 0 1

Пролетна мелодия от дъжд ръми,

звънват капчуците.

Морето попива

капчици бисерни,

отвежда ги в дълбоките водни недра.

Чиста е морската приказка,

като магия -  мечта.

© Вяра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??