23 sept 2021, 10:19  

Дъждовна песен 

  Poesía » Otra
423 2 0

 

 

Нощта завалява

навън и в душата

и тихо вълшебство

претворява света

 

А дъждът запява

за ново начало

за дивна вселена

от любов и мечта

 

Сърцето прегръща

душата ми бяла

но в нея не дъжд

там вали Любовта...

© Пенелопи Клисурска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??