23.09.2021 г., 10:19 ч.  

Дъждовна песен 

  Поезия » Друга
429 2 0

 

 

Нощта завалява

навън и в душата

и тихо вълшебство

претворява света

 

А дъждът запява

за ново начало

за дивна вселена

от любов и мечта

 

Сърцето прегръща

душата ми бяла

но в нея не дъжд

там вали Любовта...

© Пенелопи Клисурска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??