Sep 23, 2021, 10:19 AM  

Дъждовна песен 

  Poetry » Other
431 2 0

 

 

Нощта завалява

навън и в душата

и тихо вълшебство

претворява света

 

А дъждът запява

за ново начало

за дивна вселена

от любов и мечта

 

Сърцето прегръща

душата ми бяла

но в нея не дъжд

там вали Любовта...

© Пенелопи Клисурска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??