Дъждовната поезия не спира
талазите си леко да реди.
Най-пролетния стих си го избирам
в сърцето триумфално да седи.
В деня се разполага интересна,
щастлива и чаровна простота.
В дъжда да си човек е много лесно,
открил в сърцето капка доброта.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados