18 may 2016, 21:44

Дъждовна утрин 

  Poesía » De amor, Otra
335 0 0

Тази сутрин всички пролетни цветя

се събуждат в хладен дъжд.

Позволи ми отново да сгреша

и да забърша топлите сълзи.

Безжалостно навън вали,

не мога да сваля железните окови.

Миналото ни още ми тежи

и душата ми с мъка трови.

Поглеждам плахо към небето,

търся те там - при луната и звездите.

Дали си спомняш в мен момчето,

което ти слагаше цветя в косите.

Защо ме мъчиш с тази тишина,

за любовта ти сляпа аз да прося.

И ме караш грешник да остана,

с безброй неизречени въпроси.

© Александър Найденов Todos los derechos reservados

Алекс Найденов

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??