1 mar 2012, 12:16

Дъждовно 

  Poesía » Filosófica
844 0 3

Дъждът е откровение,
капките са малки точки памет,
мостове от многоточия...

© Милена Филипова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??