4 mar 2009, 17:05

Дъждовно 

  Poesía » De amor
456 0 1
Погледна ме...
остави в мен сълза;
обърна се...
в порой изсипа се дъжда;
тръгна си...
и моят поглед подир нея;
изгубих я...
без нея То ще полудее;
опитах се...
да я настигна и прегърна;
изплъзна се...
дори назад не се обърна;
оставих я...
и паднах в локва под дъжда;
забравих я...
но и усмихнат - пак тъжа.

© Калин Станчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??