1 ago 2014, 15:44

Дъждовно лято 

  Poesía
414 0 4

Уж сега е лято, а дъждът навън не спира,

всеки ден проливно все вали,

август месец идва, слънчев лъч напира,

но от облаци дъждовни не може да блести.

 

Начумерено и черно, мръщи се небето,

светкавици и бури... ето пак гърми

и вместо слънчев тен да хванем на морето,

дъждовни капки ние ще броим.

 

И нека да е черно и нека е дъждовно,

щом небето иска нека си вали,

а Вие си сложете усмивка на лицето

и лятото носете във Вашите души.

 

Слънчев лъч надежда имайте в сърцето,

че винаги ще има и по-щастливи дни

и вместо мокър дъжд да пада от небето,

нека да валят розови мечти.

 

Пламена Владимирова

© Пламена Владимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??