14 nov 2012, 19:21

Дъждът 

  Poesía » De amor
396 0 2

 

ДЪЖДЪТ

 

Дори дъждът понякога е лош

Навярно цяла нощ не се е връщал в къщи

Смичък е проплаквал без любов

И тази сутрин вече не е същия

 

От мокрите му длани вее студ

Облича улиците в тъжни локви

До вчера беше шеметен и луд

А днес раздава мисли и поуки

 

До болка блъска в слепите стъкла

Обиден от заключена врата

За него няма ден и нощ сега - вали вали

За него няма ден и нощ сега - боли боли

 

Дори дъждът понякога е лош

Защото никой тази нощ не го целуна

Забравиха от чистата любов

Да му дарят поне едничка нежна дума

 

 

© Иван Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??