10 mar 2017, 0:14

Дъждът изми воплите 

  Poesía » Verso acróstico
518 2 7

Дъждът премина- през

ъглов връх, 

желаейки, 

догонвайки доброто. 

Ъглополовяща

тури кръст

 

извезан, 

замръкващ в

милосърдие, 

изгряващ с нова болка. 

 

Въздъхна тихо. 

Отпусна поглед морен, 

пълзящ по небосклона. 

Лъч светъл го събори, 

изникнал тихомълком, 

търсейки простори. 

Едничък-той, в сърцето го прободе! 

 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??