14 ago 2011, 19:16

Дъждът навалял... 

  Poesía » De amor
1862 0 46

              

 

 

 

                    кротко дъждът
                    навалял 
                    пролетно топъл и мил
                    мислите ми за теб
                    разсъблича
                    бялото
                    целува в душата ми 
                    зноя отмил
                    в милувка нежна
                    на обичане...

                    през дъгата
                    нечакан дошъл 
                    по мъжки
                    излял се върху ми 
                    със капки любовни
                    изписва по мен
                    от шепота 
                    на твоите устни
                    дочути
                    най-милите думи...             

 

         

         http://www.youtube.com/watch?v=686k9qcmzkw

              

 

             МУЗИКА > Enya - Listen to the rain

 

 

                   художник - Jurgen Gorg 

 

© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??