11 dic 2009, 8:44

Дъждът… запламтя… 

  Poesía » De amor
905 0 11

                  

                               Дъждът… запламтя…

 

                    Дъждът плисва своя топъл шлейф…

                    Върху нас се посипват водни кристали…

                    Дишаме свежест… смях… Вълшебно е.

                    Немирен вятър нежно ни гали.

 

                    Не сме сгушени, а с разперени ръце.

                    Жадно поглъщаме всички сигнали…

                    Нека Вселената пак разбере

                    с колко копнежи дъждът ни разпали…

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??