20 sept 2015, 11:18

Дълбоко... 

  Poesía » Formas orientales
831 0 1
Винаги оставям капките по мен да попият.
         татуират се под кожата ми,
                  в опит да се скрият.
      И щом тази хлад във мен се впие,
забавя скоростта, с която плътта ми гние.

© Пенка Ламбева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Водата е живот, но в случая става въпрос и за други неща Много ми хареса.
Propuestas
: ??:??