20.09.2015 г., 11:18 ч.

Дълбоко... 

  Поезия » Източни форми
836 0 1
Винаги оставям капките по мен да попият.
         татуират се под кожата ми,
                  в опит да се скрият.
      И щом тази хлад във мен се впие,
забавя скоростта, с която плътта ми гние.

© Пенка Ламбева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Водата е живот, но в случая става въпрос и за други неща Много ми хареса.
Предложения
: ??:??