24 nov 2006, 21:43

Дълбоко в повърхността 

  Poesía
578 0 3
                                                   Тъмната улица, по която вървя,
                                                         е прекрасният живот, 
                                                            който уж живея.
                                                 Кристалната вода отмива кръвта
                                                   от душата ми мъртва и отново 
                                                                  се смея.
                                                   Усмихвам се в знак на радост, 
                                                      за да не срещам погледи
                                                              на съжаление,
                                                         моят свят е тесеракт,
                                                       инсрукция за неведение.
                                                 В умът ми напират толко гласове,
                                                но как да ги чуя, щом всеки крещи,
                                                и над мен в сивото небе моят ангел
                                                                тихо скърби.
                                                 Страда за сърцето ми изнасилено,
                                                                опозорено. 
                                              Дори и мама не попита за момчето си
                                                    боли ли го, дали е наранено.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Може би си права, че в известен смисъл говоря за себе си. Но и по принцип се случва така и ние не можем да го променим.
  • Мило момиче, майка ти изглежда е много заета, за да попита дали момчето или момичето е наранено. И все пак мама е тази, която трябва да знае, че нещо те боли. Намери начин да разговаряш с нея. Покажи на нея стиховете си. В стиховете ти има болка. Не е важно каква оценка ще дадем на стиховете ти. Децата не трябва да са тъжни. Това трябва да са най-хубавите ти години.
  • Добре дошла! Тук е мястото, където всеки може "да сподели" откровено!
Propuestas
: ??:??