20 abr 2023, 23:03

Дълг 

  Poesía » De amor
211 1 2

 

Дължа на себе си едно!

Да съхраня мечтите си…

Дори да са безумни!

Да ги измечтая, да полетя,

В топлата ти, искаща прегръдка.

 

Да склоня глава на мъжкото ти рамо,

в двете ти ръце да се стопя,

и да заспя изпита в нежността ти.

Не чакам утре! Стига тишина!

 

Ще изкрещя до болка… всичко,

което е затворило в окови,

онези лудите, момичешки мечти,

които шият ми крилете нощем.

 

Дължа на себе си… едно!

Да обичам себе си, забравила навярно,

Безумните, влудяващи мечти,

които нощем ме изграждат.

 

Диана Димитрова

 

© Диана Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??