7 may 2006, 18:53

Дълга нощ 

  Poesía
1035 0 1
След дългата нощ, в която молех се, да се върне Той,
дойде чаканото утре и аз го посрещнах с друг.
Не можех цял живот да чакам да я забравиш.
Не можех цял живот да бъда другата.
Днес слънчевите лъчи ги посрещам с друг
и съм добре, дори спрях да заспивам с мисълта за теб.
Никога няма да проклинам деня, в които се запознахме,
но никога няма да поискам и този ад да се върне отново.
Пренебрегваше ме всеки ден, мачкаше ме, тъпчеше ме и аз
мълчах ли, мълчах, но всичко има своя край!
Свикнах и без теб, свикнах да преотдолявам всичко без теб,
но днес друг ще ми помога и ще ме подкрепя.
Благодаря ти за казаното "Сбогом"!

© Димитрина Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво! Наистина много реално Откривам своите чувства в това стихотворение /6/
Propuestas
: ??:??