26 ene 2011, 12:46

Дълго се чака 

  Poesía » Civil
426 0 1

Дълго се чака

Дълго се чака да срещнеш приятел,

години минават дали е такъв.

В сърцето да бъде ангел хранител,

от теб да не търси изгода и стръв.

В сърцето често отваря се рана,

водим борба - не е ли измама.

Сляпо се хвърляме често в казана,

падайки там в житейската яма.

Всичко с всеки не може споделяш,

какво ли ти крои той зад гърба.

Накрая остава сам се оправяш,

да сърбаш от твоята горчива чорба.

Приятел и късно дори се намира,

да стисне ти силно твоята ръка.

В душата ни болката не да умира,

здраво да стъпим на своите крака.

15.01.2011г.

© Васил Йотов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??