27 feb 2018, 20:50

Дъно 

  Poesía
168 0 0

Замъглено зрение

Затруднено дишане

Потъване в тишина

Докосващи дъното крака

Вече избори само два

Напред или нагоре

дори едва, едва

© Валерия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??