27.02.2018 г., 20:50 ч.

Дъно 

  Поезия
166 0 0

Замъглено зрение

Затруднено дишане

Потъване в тишина

Докосващи дъното крака

Вече избори само два

Напред или нагоре

дори едва, едва

© Валерия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??