26 mar 2007, 8:59

Държа в джоба си 

  Poesía
568 0 2

Държа в джоба си

Едно пътуване

Разлиствам го

Когато ми е скучно

 

И чета

И препрочитам:

 

„Днес довяна от вятъра

През прозореца ми влезе

Смачкана от някого

Пеперуда от вестници”

 

Моят прозорец

Се крие зад завеси

Ненужни са ми

Вече посещенията ви

 

(когато разбрах, че умирам

всички поискаха да ме видят)

 

25.03.2007

 

© Десислав Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??