Mar 26, 2007, 8:59 AM

Държа в джоба си 

  Poetry
563 0 2

Държа в джоба си

Едно пътуване

Разлиствам го

Когато ми е скучно

 

И чета

И препрочитам:

 

„Днес довяна от вятъра

През прозореца ми влезе

Смачкана от някого

Пеперуда от вестници”

 

Моят прозорец

Се крие зад завеси

Ненужни са ми

Вече посещенията ви

 

(когато разбрах, че умирам

всички поискаха да ме видят)

 

25.03.2007

 

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??