18 feb 2016, 8:06

дърво 

  Poesía
310 0 2

Дърво - като човек,
застанало само край пътя,
замислено и уморено
от лудориите на вятъра...

 

Дърво - като изгонено дете
уплашено трепери край пътя.
С корона, натежала от звезди,
самотно в дрезгавия час,
то никого не чака...

 

© Юлия Шопова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??