7 dic 2013, 19:58

Дървото на Никола 

  Poesía » De humor
394 0 1

Автошарж за именния ми ден.

 

Приятелю, от тук и тамо,

аз знам я истината само.

Където да забиеш кола,

той става дЪрвото Никола.

 

И пуска корени надолу,

но мисли всякога за голо.

Разперва клоните нагоре,

корона прави си отгоре.

 

Под сянката му все дебела

и всяко живо с кеф си фела,

и го опазва от гадини,

и то расте си със години.

 

И знаейки, че съм Никола,

поливай ме със Кока-Кола!

 

 

 

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??