14 nov 2015, 19:01  

Дъщеря на есента 

  Poesía » Versos blancos
858 0 1

Дъщеря на есента


Ноемврийски изгрев
играе в очите,

 

твоята усмивка

ме пленява.

 

Около теб валят,

танцуват

есенни листа,

 

а ти стоиш сред тях,
спокойна и красива -

дъщеря на есента... 





© Isaiah Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??